psit-silistra.com» Услуги

Какви услуги предлагаме

Компютри
Поръчайте вашият нов марков или асемблиран компютър. Бърза доставка до 1-2 дена с възможност за избиране на параметрите и операционната система. Сглобяваме компонентите и инсталираме драйвърите и софтуера на асемблираните компютри на място в сервиза. Даваме пълната гаранция предвидена от производителя - възползвайте се!
Компютри и лаптопи втора употеба

Маркови компютри и лаптопи внос от Европейския съюз на ниски цени и бърза доставка. Предоставяме ви възможност за закупуване на компютър или лаптоп втора употреба с най-добри параметри в зависимост от вашия бюджет. Възможност за ъпгрейд на място в сервиза.

Лаптопи

Предлагаме широка гама преносими компютри на водещите производители. Кратки срокове на доставка и възможност за издаване на данъчна фактура.

Видеонаблюдение

Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове системи за видеонаблюдение. Структурно окабеляване, инсталиране и настройка на всички видове камери за видеонаблюдение.

Ремонт

Извършваме ремонт на персонални компютри и лаптопи. Диагностика на дефектиралия компонент и установяване на възможностите за ремонта му. Подмяна на дефектирал компонент при невъзможност за ремонт. Тест за стабилност на системата след извършен ремонт. Гаранция на ремонтирания компонент.

Профилактика

Профилактика на лаптоп или персонален компютър състояща се от две дейности: хардуерно почистване, и софтуерно почистване. Хардуерното почистване е свързано с разглобяването на лаптопа или персоналния компютър, почистване от прах и мръсотия и подмяна на термичната паста на процесора, видеокартата и чипсета. Софтуерното почистване включва пемахване на вируси и зловреден софтуер, изтриване временни файлове и др.

Принтери

Извършваме ремонт и профилактика на всички видове лазерни, мастилено-струйни, матрични принтери и копирни машини. Подмяна на части и ремонтиране на повредени модули.

Тонери

Зареждаме тонер касети - черни и цветни на всички видове принтери. Извършваме нулиране и подмяна на чипове и броячи за тонер касети. Подменяме барабанни модули, зъбни колела, ножове и всякакви други части на тонер касети.

Мастилници
Зареждане на глави на мастилено-струйни принтери - цветни и черни.Отпушване на запушени дюзи с ултразвук.
Ленти Зареждане на ленти за матрични принтери с висококачествени ленти на минимални цени.
Абонамент

Абонаментна поддръжка на фирми и консултации относно проблеми свързани с компютри,офис техника и видеонаблюдение. Абонаментната месечна поддръжка е гарант за успешната работа на вашата офис техника респективно и за вашия бизнес.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ!